• Ikäihmisten oma olohuone, kohtaamispaikka TUOKIOTUPA
22.3.2023 08:00-13:00 | +81 ajankohtaa

Ikäihmisten oma olohuone, kohtaamispaikka TUOKIOTUPA

Organisaatio:Yhteisestä Ovesta ry /Tuokiotupa

Kesäkuussa 2014 avattu Tuokiotupa on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton, kaikille ikäihmisille avoin ”yhteinen olohuone”. 

Tuvalla on aina joku, jonka kanssa jutella. Meillä tärkeintä on toisten kohtaaminen ja keskustelu yhteisen pöydän äärellä. Tuvalla voi kahvitella, osallistua erilaisiin tapahtumiin tai vaan istua ja ihmetellä.

“Tutuksi Tuokiotuvalla. Virtaa, välittämistä ja vertaistukea” -toiminnan avulla tuetaan ikäihmisten osallistumista, aktiivisuutta ja hyvinvointia ja ehkäistään yksinäisyyttä tarjoamalla ns. matalankynnyksen tapoja ottaa osaa toimintaan. Tuokiotuvan lisäksi yhdistyksellä on muitakin lähikohtaamispaikkoja.

Toimintaa hallinnoi Yhteisestä Ovesta ry ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Kohderyhmä

Ikä 65-99
Sukupuolella ei ole väliä

Toiminnan muodot

Esitykset, Harrastukset ja harrastustoiminta, Leirit, retket ja matkat, Oleskelu, virkistys ja ajanvietto, Ryhmät ja kerhot, Tilaisuudet, tapahtumat ja luennot

Alue

Ylivieska

Kieli

Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Osallistuminen on kaikille ikäihmisille avointa ja ilmaista. Retkille ja matkoille on osallistumismaksut.

Tuokiotuvalla on mahdollisuus kahvitteluun, kahvimaksu 2euroa vuonna 2023.

Yhdistykseen on mahdollista liittyä jäseneksi. Jäsenmaksu henkilöjäseniltä on 15euroa/hlö vuonna 2023. Yhteisöjäseniltä vuosimaksu on 100euroa vuonna 2023.

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaamme, valittavana on monenlaisia tehtäviä oman kiinnostuksesi, aikataulujesi ja muun elämäntilanteesi mukaan. Esimerkkeinä: tupaemäntä/isäntätyö, ikäihmisen ulkoilu-, jutustelu- tai kulttuurikaveri, tuokioiden vetäminen (esim liikuntatuokiot, kädentaidot tai muu) ja erilaiset keikkatyöt ja tapahtuma-apu.

Jos vapaaehtoistyö kiinnostaa, otathan yhteyttä niin jutellaan lisää. S-posti tuokiotupa@tuokiotupa.fi tai puh 044 987 2895 / Anne Isokoski.

Ilmoittautuminen

Ei tarvitse ilmoittautua

Tuvalle voi tulla aukioloaikoina silloin, kun itselle sopii eikä tarvitse ilmoittautua.

Matkoille, retkille ja esimerkiksi DIGI-opastukseen tulee ilmoittautua ennakkoon joko paikanpäällä tai puh 044 987 2896.

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

tuokiotupa@tuokiotupa.fi

Puhelinnumero

0449872896

Puhelinnumero

0449872859