• Harrastukset ja vapaa-aika
Kuvassa värikkäästi pukeutuneiden lasten käsiä askartelemassa paperista, sekä saksia ja värikyniä.

ETSITKÖ HARRASTUKSIA TAI TEKEMISTÄ VAPAA-AJALLESI?

Etsitkö harrastuksia tai vapaa-ajan tekemistä itsellesi tai läheisellesi? Yhdistykset, järjestöt ja yhteisöt tarjoavat monta mukavaa harrastusmahdollisuutta lähelläsi. Tarjolla on tekemistä mm. liikunnan, kulttuurin ja kädentaitojen parissa.

Uudenlaiset kohtaamiset ja kokemukset tuovat arkeen aivan uutta voimaa. Kokeile rohkeasti löytää uudenlaista tekemistä ja tutki, millaiset asiat saavat sinut voimaan hyvin.

Lähellä.fi-verkkopalvelu kokoaa yhteen järjestöjen, yhdistysten ja yhteisöjen tarjoamat harrastusmahdollisuudet. Löydät palvelusta sopivaa tekemistä kaikille ikäryhmille ja eri elämäntilanteisiin. Osallistua voi matalalla kynnyksellä ja monesti myös maksutta. Jokainen on tervetullut mukaan!

Esitykset

Kiinnostaako sinua musiikki, teatteri tai muut taiteet? Lähellä.fi-palvelusta löydät mm. yhteislaulutilaisuuksia ja erilaisia teatterielämyksiä. Katso esimerkkejä tarjonnasta.

Harrastukset ja harrastustoiminta

Haluatko oppia tanssimaan? Tai haluatko liikkua jollakin muulla tavalla hyvässä seurassa? Kiinnostaako sinua ulkoilu tai lintujen bongailu, maalaaminen, ompeleminen tai leipominen? Lähellä.fi-palvelusta löydät harrastuksia eri lajien parista. Tarjolla on eri ikäisille ja eri elämäntilanteisiin sopivaa tekemistä. Tutustu mahdollisuuksiin.

Leirit, retket ja matkat

Haaveiletko reissusta hyvässä seurassa? Lähellä.fi-palvelusta löydät esimerkiksi lapsille suunnattuja talvi- ja kesäleirejä, eri kohderyhmille suunnattuja viikonloppuleirejä ja kursseja hyvinvointisi tueksi. Katso lisätietoja.

Näyttelyt

Oletko kiinnostunut maalaustaiteesta, grafiikasta, installaatioista, digitaalisesta taiteesta tai videoteoksista? Lähellä.fi-palvelusta löydät tietoa lähelläsi järjestettävistä näyttelyistä ja taidekahviloista. Tutustu tarjontaan.

Oleskelu, virkistys ja vapaa-ajanvietto

Haluatko viettää aikaasi mukavassa seurassa ja saada uusia ystäviä? Tutustu erilaisiin virkistys ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Ryhmät ja kerhot

Etsitkö itsellesi pitkäaikaisempaa harrastusta? Haluatko kokoontua yhteen muiden samanhenkisten ja samoista asioista kiinnostuneiden kanssa? Lähellä.fi-verkkopalvelusta löydät tietoa erilaisista kuntoiluryhmistä ja -kerhoista sekä mahdollisuuksia kehittää kädentaitoja tai ilmaisutaitoja. Tutustu tarjontaan.

Tilaisuudet, tapahtumat, luennot

Haluatko saada ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista tai oppia esimerkiksi uutta tietotekniikasta? Katso lisätietoa erilaisista tilaisuuksista, tapahtumista ja luennoista.

Mikä ihmeen Lähellä.fi?

Lähellä.fi kokoaa yhteen tuhansia erilaisia järjestöjä ja niiden tapahtumia ja toimintailmoituksia. Voit siis etsiä tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia omalta paikkakunnaltasi tai mistä tahansa muulta alueelta Suomessa, oli kyseessä sitten Utsjoki taikka Tampere!