• Yhteisestä Ovesta ry /Tuokiotupa

Yhteisestä Ovesta ry /Tuokiotupa

    Asukas- ja kyläyhdistykset
    Eläkeläis- ja senioriyhdistykset
    Harraste- ja vapaa-ajanyhdistykset
    Sosiaalialan yhdistykset
    Yhteisö

Tuokiotupa on erityisesti varttuneelle väelle suunnattu avoin paikka, "yhteinen olohuone", jossa on matala kynnys kaikkien tulla. Toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti puolueetonta ja perustuu suurelta osin vapaaehtoistyöhön.

Ylivieskan keskustassa sijaitseva päätoimipiste Tuokiotupa on avoinna joka päivä (arkisin klo 10-15 ja viikonloppuisin klo 12-15). Muut lähitoimintapisteet (SenioriKahvilat ja KortteliKahvilat) ovat avoinna vuoroviikoin, kerran kuukaudessa jokainen.

Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Tuokiotuvan taustayhteisönä toimii ja toimintaa pyörittää Yhteisestä Ovesta ry. Yhdistyksen tavoitteena on yleishyödyllisin periaattein, voittoa tavoittelematta edistää erityisesti kotona asuvien ikäihmisten sosiaalista hyvinvointia ja terveyttä sekä vahvistaa heidän osallistumistaan ja aktiivisuuttaan tarjoamalla osallistujille ns. matalankynnyksen mahdollisuuksia ottaa osaa toimintaan.

Kohtaamispaikkoja on Tuokiotuvan lisäksi mm. Sorviston sekä Vähäkangas-Pylvään kylien alueella sekä lähitoimintana KortteliKahviloita keskusta-alueen kerrostaloissa ja muissa tiloissa. Yhteensä kohtaamispaikkoja on kuusi. Yhdistyksellä on kaksi palkattua työntekijää. Lisäksi määräaikaisrahoituksella yksi työntekijä Paikka Auki -avustuksella vuonna 2021-2022.

Toimintaa

Organisaatiolla ei ole tällä hetkellä tapahtumia

Postiosoite

Lukkarinkatu 1
84100 Ylivieska
Pohjois-Pohjanmaa, FI

WWW-osoite
www.facebook.com/tuokiotupa

Sähköpostiosoite
tuokiotupa@tuokiotupa.fi

Puhelinnumero
044 987 2895