• Kansalaistalo Mansikkapaikka ry

Kansalaistalo Mansikkapaikka ry

    Sosiaalialan yhdistykset
    Monialayhdistykset

Mansikkapaikka on hengähdyspaikka arjen keskellä. Kansalaistalo Mansikkapaikka on Tampereen Lentävänniemessä vuodesta 1994 alkaen toiminut kohtaamispaikka. Tarjoamme alueen asukkaille toimintaa, tukea ja tapahtumia. Stea-rahoitteiseen Laidalla-toimintaan kuuluu avointa perhetoimintaa pikkulapsiperheille arkipäivisin sekä vaihtuvia vertaisuuteen pohjautuvia ryhmätoimintoja perheille. Niinikään Stean rahoittama Tule-hanke tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen vapaaehtois- ja omaehtoiseen toimintaan.

Lisäksi järjestetetään säännöllistä arkipäiväohjelmaa sekä retkiä aikuisille. Järjestämme yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa isoja ja pienempiä tapahtumia, kuten vuosittaisia Lielahti-päivää ja Suomensaari Elää -perhetapahtumaa.

Tarjolla on myös edullinen kotiruokalounas arkipäivisin klo 11.00–12.30. Lounas luo puitteet sosiaalisille kanssakäymisille sekä poikkisukupolvellisille kohtaamisille kansalaistalon hengessä.

Tilamme ovat alueen asukkaiden vuokrattavissa erilaisiin perhejuhliin ja yhteisöjen tapaamisiin.

Toiminnan periaatteina ovat ihmisten tasavertainen kohtaaminen, yhteisöllisyys, suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus ja moniammatillisuus sekä ennaltaehkäisevä työote.

Otamme opiskelijoita harjoittelujaksoille. Työkokeilu, siviilipalvelus sekä palkkatukityö ovat myös mahdollisia.

Kysy lisää tai astu sisään!

Toimintaa ylläpitää Kansalaistalo Mansikkapaikka ry. Yhdistyksen toiminnan pääasialliset rahoittajat ovat Tampereen kaupunki ja STEA.

Toimintaa

Organisaatiolla ei ole tällä hetkellä tapahtumia

Postiosoite

Pikkusaarenkuja 2
33410 Tampere
Pirkanmaa, FI

WWW-osoite
www.mansikkapaikka.net

Sähköpostiosoite
info@mansikkapaikka.net

Puhelinnumero
040 756 6542

Facebook
https://www.facebook.com/KansalaistaloMansikkapaikka/

Instagram
https://www.instagram.com/kansalaistalo_mansikkapaikka/