• Lounais-Suomen Avustajakeskus/Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry
Kuvassa oikealla puolella palapeli ja www.avustajakeskus.fi -osoite ja vasemmalla puolella Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry teksti ja logo.

Lounais-Suomen Avustajakeskus/Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry

    Vammaisyhdistykset
    Yhteisö

Lounais-Suomen Avustajakeskus kokoaa ja välittää vapaaehtoisia, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan yhteiskunnan saavutettavuuden parissa.

Toimintaa järjestetään Koko Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Kattojärjestönä Avustajakeskuksella on Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry.

Toimistomme sijaitsevat: Turussa, Salossa, Porissa ja Raumalla.

Avustajakeskuksen vapaaehtoiset toimivat mm. apuna kauppamatkalla, lääkärikäynneillä, harrastuksissa ja ulkoilussa, tukien asiakkaan osallisuutta yhteiskunnan toimintoihin. Asiakaskuntana liikunta-, näkö- ja kehitysvammaiset sekä muistiasiakkaat. Suuri osa asiakkaista koostuu ikäihmisistä, joilla on liikkumisen haaste - he eivät pääse yksin lähtemään kotoaan ulos.

Avustajakeskuksella on vireä koulutus ja vertaistoiminta koko alueella.

Avustajakeskus toteuttaa saavutettavamman vapaaehtoistoiminnan mallia, jolloin tarvittava tuki vapaaehtoiselle muokkautuu vapaaehtoisen omien tarpeiden mukaan.

Olet meille ykkösasia!

***

Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry on vuonna 1981 perustettu harvinaisia lihastauteja sairastavien ihmisten etujärjestö.

Toimialueenamme on Varsinais- Suomi, Satakunta ja Ahvenanmaa
Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry on valtakunnallisen Lihastautiliitto ry:n jäsenjärjestö. 

Toimintaan kuuluu vertaistuen ja -toiminnan järjestäminen, vapaa-ajan toiminnan mahdollistaminen vapaaehtoistyötä kehittämällä, tiedon lisääminen lihastaudeista, niiden hoidosta, kuntoutuksesta, tutkimuksesta ja sosiaaliturvasta.

Vertaistapaamisilla, virkistystoiminnalla ja liikuntaryhmillä pyritään lisäämään fyysisiä ja psyykkisiä voimavaroja lihassairaille ja heidän läheisille. Pyrimme myös neuvomaan, opastamaan, ohjaamaan ja tukemaan yhdistyksen jäseniä elämän eri vaiheissa.

Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry

050 9133 517

yhdistys@lsly.fi

www.lsly.fi

Toimintaa

Organisaatiolla ei ole tällä hetkellä tapahtumia