• Leiriohjaaja lasten viikonloppuleireille
-31.5.2023

Leiriohjaaja lasten viikonloppuleireille

Organisaatio:Parasta Lapsille ry

Viikonloppuleireillä leikitään, liikutaan ulkoillaan ja vietetään mukavaa aikaa. Sama lasten ja ohjaajien ryhmä kokoontuu 2–5 kertaa.
Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Saat koulutuksen leiriohjaajaksi. Tärkeää on, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten parissa ja että olet vastuullinen ja luotettava henkilö. Vapaaehtoistyössä saat hyvän mielen, työkokemusta ja kontakteja. Aina oppii uutta! Jos olet opiskelija, voit suorittaa toiminnassa työssäoppimisjakson.Syksyllä 2022 leirejä järjestetään seuraavasti:Aikaa ilolle -viikonloput:Pääkaupunkiseudun lapsille Hauhon lomakeskuksessa Hämeenlinnassa, kuljetus HelsingistäPirkanmaan lapsille Lomakeskus Pukkilassa Virroilla, kuljetus Tampereelta. Oululaisille lapsille Koivuhaan leirikeskuksessa Haukiputaalla, kuljetus Oulusta. Rovaniemeläisille lapsille Lomakeskus Palojärvellä, kuljetus Rovaniemeltä. Näe hyvä mussa -viikonloput Hauhon lomakeskuksessa Hämeenlinnassa, kuljetus Riihimäeltä, Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla, kuljetus Hämeenlinnasta tai Tampereelta, Koivuhaan leirikeskuksessa Haukiputaalla, kuljetus Oulusta

Kohderyhmä

Ikä 18-80
Sukupuolella ei ole väliä

Toiminnan muodot

Järjestötoiminta ja luottamustehtävät, Ryhmän ohjaus, valmennus ja opetus , Vertaistuki ja kokemusasiantuntijuus, Virkistys ja ajanvietto

Alue

Helsinki, Hämeenlinna, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Virrat, Varsinais-Suomi

Kieli

Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Vapaaehtoisuudesta ei aiheudu sinulle kuluja. Vapaaehtoisemme saavat täysihoidon leirien aikana. Kaikki toimintaan osallistumisesta aiheutuneet matkakulut myös korvataan.
Ilmoittautuminen on pakollista
Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse info@parastalapsille.fiEdellytämme vapaaehtoiselta rikostaustaselvitystä ennen toimintaan osallistumista (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014). Tilaamme otteen Oikeusrekisterikeskukselta vapaaehtoisen antamalla kirjallisella suostumuksella.

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

info@parastalapsille.fi

Puhelinnumero

0503552540