• Kipu ja työ kohtaavat -kurssit (kevät 2024)
Henkilö vilkuttaa tietokoneen näytölle, jossa vilkuttaa ihmisiä takaisin etätapaamisessa. Teksti: Kipu ja työ kohtaavat. Haku kevään 2024 kursseille. Hakuaika päättyy 16.1. Suomen Kipu.
-25.4.2024

Kipu ja työ kohtaavat -kurssit (kevät 2024)

Kurssi on tarkoitettu kipuoireisille työikäisille, jotka haluavat tukea omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä työhön liittyviin kysymyksiin. 

Kahdentoista kerran kurssilla käymme läpi esimerkiksi kivunhallintaa, tietoa kivusta ja sen liitännäisistä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Kussikerrat sisältävät teemoja niin unesta, muistista, arvotyöskentelystä kuin työn muokkauksestakin. Kurssin sisältöä on suunniteltu yhdessä kipuoireisten kanssa, ja se sisältää tieto-osuuksia, yhteistä keskustelua ja pohdintaa sekä erilaisia harjoituksia. Kurssia ohjaavat Suomen Kivun ohjaajakoulutuksen käyneet vapaaehtoiset yhdessä työntekijän kanssa. Jos haluat kuulla lisää kursseista sekä muiden kurssille osallistuneiden kokemuksia, voit katsoa tämän videon.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64

Toiminnan muodot

Ryhmätoiminta

Kieli

Suomi

Alue

Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Ilmoittautuminen on pakollista

Haku kursseille on avoinna 16.1. klo 12 saakka.

Ilmoittautumissähköpostiosoite

heidi.krogell@suomenkipu.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358451173131

Toiminnan järjestäjä

Suomen Kipu ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua