• Kehonhuolto
-24.4.2024

Kehonhuolto

Kehonhallinta- ja -huoltoharjoitukset ovat kokonaisvaltaista kehon hoitoa. Harjoituksen avulla voit parantaa liikkuvuutta, ryhtiä ja kehonhallintaa.

Opit käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat.

 

Kehonhallintaharjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä kehotietoisuutta.

Harjoittelun pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Harjoitusmenetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto, josta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin muutkin liikunta-alan ammattilaiset.

Ota mukaasi jumppapatja tai pyyhe tms. Asuna voi olla esim. verkkarit, kenkiä et tarvitse, voit olla paljasjaloin tai sukkasiltaan. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kevätkauden ensimmäiset 4 kertaa ovat alkeis/kertaustasoa ja sen jälkeen jatketaan normaalina aikuisten kehonhuoltoharjoitteluna.

Kohderyhmä

Ikä 13-17, Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Harrastukset ja harrastustoiminta

Kieli

Suomi

Alue

Kymenlaakso

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Tunnin hinta 10 €/ krt tai 90 € / 10 kerran kortti

 

Maksuvälineenä käyvät Smartum, ePassi tai 10-kortin osalta myös tilimaksu.

 

Maksa 10-korttisi Have Stepin tilille FI56 5523 2540 0026 91 ja laita viestikenttään ”Kehonhuolto Oma Nimi”. Näyttäkää maksukuitti ohjaajalle niin hän antaa sitä vastaan 10-korttinne. Kauden 2023-2024 10-kerran kortti on voimassa KEVÄTKAUDEN 2024 loppuun asti.

Lisätietoja

Nämä voisivat kiinnostaa sinua