• MIESTEN ERORYHMÄ, OULU, KEVÄT 2024 | MIESSAKIT RY

MIESTEN ERORYHMÄ, OULU, KEVÄT 2024 | MIESSAKIT RY

Eroryhmä on tarkoitettu erokriisissä oleville miehille, mutta myös jo pidempään eronneena olleille, jotka kokevat eron yhä koettelevan itseään.

Eroryhmässä voi vapaasti kertoa ja jakaa eroon liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten miesten vastaavien ja ehkä myös erilaisten kokemusten kuuleminen auttaa oman eroprosessin jäsentämisessä. Ryhmässä voi myös saada kokemuksen, että ei ole yksin tunteidensa tai vaikeuksiensa kanssa.
Eroon liittyy usein myös kriisi, jonka rankkuutta voi verrata elämäntilanteeseen, jossa on menettänyt läheisen ihmisen kuolemalle. Eteenpäin jaksamisessa, vanhasta irtipäästämisessä ja menetyksen suremisessa, miesten keskinäinen tuki ja ymmärrys luovat edellytyksiä kriisin läpielämiselle. Keskustelun lisäksi teemme erilaisia toiminnallisia harjoituksia, jotka auttavat oman prosessin hahmottamisessa. Kertojen välillä ohjaaja antaa pieniä kotitehtäviä.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64
Mies

Toiminnan muodot

Ryhmätoiminta

Kieli

Suomi

Alue

Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Raahe, Siikajoki, Tyrnävä
Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittautumisaikaa jatkettu!

Ilmoittaudu 9.2.2024 mennessä ryhmänohjaajalle.

Ilmoittautumalla ryhmään hyväksyt antamiesi tietojen käyttämisen Miessakkien tietosuoja- ja rekisteriselosteen mukaisesti. Lisätietoja selosteesta.

Ilmoittautumissähköpostiosoite

juha.alakulppi@gmail.com

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358456710932

Toiminnan järjestäjä

Miessakit ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua