• Järjestötoimijoiden hyvinvointitreffit
Päättynyt

Järjestötoimijoiden hyvinvointitreffit

Haluatko pohtia (vapaaehtois)työtäsi ja suhdettasi työhön? Kaipaatko vertaistukea? Tarvitsetko uusia näkökulmia ja suuntia? 

Hyvinvointitreffeillä pysähdytään ja rauhoitutaan työhön liittyvien asioiden äärelle. Tavoitteena on mahdollistaa hyvinvoinnin tukeminen sekä oman roolin ja toiminnan tutkiminen ja järjestön kehittäminen.

Tapaamisissa hyödynnetään työnohjauksellisia menetelmiä kuten vertaistuellista jakamista, dialogia ja toisilta oppimista. Aiheisiin syvennytään taidelähtöisesti mm. kuvallisen työskentelyn, draaman ja kirjoittamisen keinoin. Teemme matalan kynnyksen harjoitteita, joiden tarkoituksena on rentouttaa, synnyttää keskustelua ja virkistää mieltä.  Mitään ennakkotietoja tai -taitoja et tarvitse osallistuaksesi.

Hyvinvointitreffit on suunnattu järjestöissä työskenteleville sekä luottamushenkilöille ja muille vapaaehtoisille. Koulutus mahdollistaa vertaisoppimisen ja tarjoaa osaamista erilaisista osallistavista ja taidelähtöisistä menetelmistä, joita osallistujat voivat jatkossa hyödyntää omassa järjestötoiminnassaan.

Kouluttajina toimivat koulutus- ja ohjausalan yrittäjä, työnohjaaja (STOry), järjestöosaaja ja draamakasvattaja Jutta Laino-Tabell, koulutussuunnittelija, työnohjaaja (STOry) ja järjestöosaaja Maiju Hirviniemi sekä koulutussuunnittelija, kuvataide- ja draamakasvattaja Hanna Pulkkinen.

Koulutuksen aikataulu

  • perjantai 8.9. klo 9.00–11.30

  • perjantai 6.10. klo 9.00–11.30

  • perjantai 3.11. klo 9.00–11.30

  • perjantai 1.12. klo 9.00–11.30

Kohderyhmä

Ikä 16-99

Toiminnan muodot

Tilaisuudet, tapahtumat ja luennot

Kieli

Suomi

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Maksu: 90 € / Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet 60 € / maahanmuuttajat, työttömät ja eläkeläiset 65 €

Nämä voisivat kiinnostaa sinua