• Suvimäen Klubitalo
26.2.2024 06:30-14:00

Suvimäen Klubitalo

Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostama yhteisö, joka tarjoaa arkeen tavoitteellista toimintaa ja vertaistukea.
Suvimäen Klubitalo auttaa kohtaamaan arjen mukanaan tuomia haasteita sekä vähentämään yksinäisyyden tunnetta. Yhteisön jäseniä myös kannustetaan opiskelemaan ja työelämään. Suvimäen Klubitalo tarjoaa mahdollisuuden osallistua toimintaan omien voimien mukaan. Klubitalolla tehdään talon tehtäviä yhdessä, jokainen omien kiinnostustensa pohjalta. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, vaan toimintaan voi tulla oppimaan uusia asioita. Jokaisella on myös mahdollisuus käyttää omia vahvuuksiaan ja osaamistaan. Toiminta tukee kuntoutujien yleistä hyvinvointia sekä opintoihin ja työllistymiseen suuntaamista. Klubitalolta saa arkeen mielekästä ja monipuolista tekemistä sekä vertaistukea. Toiminta on jäsenille maksutonta, eikä jäsenyydelle ole aikarajaa. Kaiken toiminnan keskiössä olet sinä, Suvimäen Klubitalon jäsen. Arvokas ja tervetullut, juuri sellaisena kuin olet. Älä jää yksin, vaan suuntaa Klubitalolle!

Kohderyhmä

Ikä 18-65

Toiminnan muodot

Arjen tukipalvelut , Ryhmätoiminta, Vertaistuki

Kieli

Suomi

Alue

Keski-Suomi
Soita infonumeroomme 050 400 2996 tai laita sähköpostia info@suvimaenklubitalo.fi jos haluat tulla tutustumaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja

Toiminnan järjestäjä

Psykiatrisen Kuntoutuksen Tuki ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua