• Werkon kesäleiri 2024
12.8.2024-17.8.2024

Werkon kesäleiri 2024

Werkko ry järjestää perinteisen kesäleirin elokuussa. Leirille ovat tervetulleita niin Werkon jäsenistö ja muut mukaan haluavat.

Tule leirille viettämään aikaa luonnossa ja kohtaamaan erilaisia ihmisiä samojen asioiden äärellä. Leirillä järjestään ryhmäkeskusteluja yhteisesti ja erikseen naisten sekä miesten kesken. Ryhmissä käsitellään teemoina muun muassa suvaitsevaisuutta, välittämistä ja yhtenäisyyttä. Toimintaa järjestetään ulkona ja sisällä, mutta aikatauluissa on paljon väljyyttä olemiselle, saunomiselle sekä kohtaamisille.

Alueella on viisi 4-hengen mökkiä ja kahdessa isommassa talossa yhteismajoitusta (ota omat lakanat, tyynyliinat, peitto ja tyyny), mahdollisuus telttailuun omalla teltalla, kaksi saunaa, uintimahdollisuus (ota oma pyyhe), kota ja grillipaikka sekä yhteisruokailutila.

Lemmikit ovat tervetulleita mukaan leirille. Huomioi, että lemmikit tulee pitää kytkettyinä ja ne eivät saa tulla yhteisiin tiloihin kuten ruokailutilaan. Ilmoita maksun yhteydessä, jos olet allerginen elämille niin huomioimme sen majoituksessa tai, jos tulet leirille lemmikin kanssa. Leireillä on käytännössä ollut mukana koiria.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Leirit, retket ja matkat

Kieli

Suomi

Alue

Hyvinkää

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

  • Leirin hinta: 25 € (Werkko ry:n jäsenet) ja 35 € (muut)

  • Yksittäisen päivän hinta: 10 € (kaikille)

Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla leirimaksu 30.6.2024 mennessä Werkko ry:n tilille FI94 5092 0920 3826 01 (päiväkävijät voivat maksaa paikan päällä, varaa mukaan käteistä).

Kirjoita maksun viestiksi: LEIRIMAKSU sekä oma puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi (jos on), kotikuntasi, mahdolliset ruokavaliot/rajoitukset ja nimesi, jos joku muu maksaa puolestasi.

Mikäli sinulla on vaikeuksia maksun kanssa, ota yhteyttä rahastonhoitaja Outi Hietalaan, niin voidaan neuvotella esimerkiksi osamaksusta.

Ilmoita maksun yhteydessä, jos olet allerginen elämille niin huomioimme sen majoituksessa.

Ilmoittautumissähköpostiosoite

info@kuwerkko.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358503397027

Nämä voisivat kiinnostaa sinua