• Naisten kurssi kuulonäkövammaisille
Useamman henkilön kädet ovat päällekkäin.
27.8.2024-30.8.2024

Naisten kurssi kuulonäkövammaisille

Kohderyhmä: 18–65-vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset naiset. Kurssilla käsitellään kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen.

Tavoite ja sisältö: Kurssilla käsitellään kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen. Kurssin aiheina on levon, liikunnan ja toiminnan tasapainoa naisen elämässä. Tavoitteena on voimavarojen ja itsetunnon vahvistuminen.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99
Nainen

Toiminnan muodot

Koulutus, tilaisuus ja kurssi

Kieli

Suomi

Alue

Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

 

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Oman auton käytöstä korvaus on 0,33 €/km. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittaudu 11.6. mennessä

Ilmoittautumissähköpostiosoite

sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358444916495

Toiminnan järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua