• Näe hyvä mussa -viikonloppuleirit
9.8.2024-11.8.2024

Näe hyvä mussa -viikonloppuleirit

Näe hyvä mussa -viikonloppuleireillä vapaaehtoinen leiriohjaaja on mukana vahvistamassa hyvän huomaamisen kulttuuria – tervetuloa mukaan!

Oletko sinä hyvän huomaamisen mestari tai haluatko harjaantua sellaiseksi? Etsimme monenikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia lapsimyönteisiä vapaaehtoisia ryhmämuotoiseen lasten varhaisen tuen toimintaan. Tärkeintä on, että olet luotettava ja turvallinen aikuinen leirin lapsille ja tiimin jäsenenä.

Näe hyvä mussa -viikonloppuleirit ovat viiden viikonlopun mittainen kokonaisuus alakouluikäisille lapsille. Toiminnassa vahvistetaan mm. lasten vuorovaikutus- ja ryhmässä toimimisen taitoja sekä tuetaan myönteisen minäkuvan rakentumista.

Toiminta on ryhmämuotoista, joten myös ohjaajana toimit osana tiimiä, joka koostuu leirijohtajasta ja leiripedagogista sekä toisista vapaaehtoisista ohjaajista. Saat koulutuksen sekä vapaaehtoisena toimimiseen että Näe hyvä mussa-menetelmään. Koulutus ja toimintaan osallistuminen on vapaaehtoiselle maksutonta.

Syksyn 2024 toimintakausi käynnistyy tiimiviikonlopulla 9.–11.8., jossa saat perehdytyksen menetelmään, tutustut omaan tiimiisi ja muihin Näe hyvä mussa -leirien aikuisiin eri puolilta Suomea.
Parhaimmillaan toiminta tarjoaakin sinulle paitsi repullisen onnistumisia ja leirimuistoja, myös elämänmittaisia ystävyyksiä.

Lue lisää toiminnasta ja kokemuksia vapaaehtoisuudesta nettisivuiltamme www.näehyvämussa.fi

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64

Toiminnan muodot

Ryhmän ohjaus, valmennus ja opetus

Kieli

Suomi

Alue

Oulu

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Ilmoittautuminen on pakollista

Voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen yhteystietolomakkeen alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä Näe hyvä mussa -toiminnasta vastaavaan koordinaattoriin: Terhi Ljungkvist, 050 430 6664, terhi.ljungkvist@parastalapsille.fi

Ilmoittautumissähköpostiosoite

terhi.ljungkvist@parastalapsille.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358504306664

Toiminnan järjestäjä

Parasta Lapsille ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua