• Toiminnallinen vertaisryhmä
-30.8.2024

Toiminnallinen vertaisryhmä

Poveri ry:n tavoite on tarjota vertaistukea, jakaa kokemuksia ja vahvistaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä erilaisissa elämänhaasteissa.

Yhdistys ajaa jäsentensä etua sekä paikallisella että yhteiskunnallisella tasolla sekä palvelujärjestelmissä. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota paikallisesti toiminnallista vertaistukea tai etäyhteydellä tarpeen ja erilaisien teemojen mukaisesti; esimerkiksi yksinäisyys, syrjäytymisen kokemus, elämänhallinnan haasteet, uupumus, työkyvyn tai -paikan menetys, pitkäaikainen sairastaminen, mielenterveyden- ja ihmissuhteiden haasteet.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64

Toiminnan muodot

Ryhmät ja kerhot

Kieli

Suomi

Alue

Satakunta

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Ryhmä on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

Jäsenyys on maksuton ja liittyminen on helppoa: lähetä meille whatsapp-/tekstiviestillä tai sähköpostitse (poveri.ry@gmail.com) koko nimesi, kotipaikkasi ja sähköpostiosoitteesi, jos haluat jatkossakin tietoa toiminnastamme. Tietoja ei luovuteta yhteisön ulkopuolelle ja noudatamme tietosuojalainsäädäntöä.

Ilmoittautuminen on pakollista

Porin Seudun Vertaistukiyhdistys Poveri ry kutsuu sinut mukaan!

Haluatko olla osa yhteisöä, joka tukee ja kuuntelee? Liity jäseneksi ja ota osaa toimintaamme. Yhdistyksemme tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, saada tukea ja löytää uusia ystäviä. Samalla on mahdollisuus tehdä käsitöitä, valmistaa koruja, hoitaa puutarhaa tai vain jutella ja kahvitella hyvässä seurassa.

Lisätietoja yhdistyksestä löydät myös Facebookista ja kotisivuiltamme www.poveri.nettisivut.fi

Ilmoittautumislinkki

poveri.ry@gmail.com

Ilmoittautumissähköpostiosoite

poveri.ry@gmail.com

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358417948002

Lisätietoja

Puhelinnumero

+358417948002

Sähköpostiosoite

poveri.ry@gmail.com

Nämä voisivat kiinnostaa sinua