• Kamun mysteerileiri 7-12 -vuotiaille
-14.6.2024

Kamun mysteerileiri 7-12 -vuotiaille

Porin Lastenliiton päiväleiri päivittäin klo 9-15 Porin Nuorisotalolla

Kamun mysteerileirin teema on rakennettu päätöspäivänä järjestettävän pakohuonepelin ympärille. Jokainen leiriläinen askartelee oman maskotin ja aarrearkun. Ohjaajat järjestävät päivittäin tehtävän, jonka suoritettuaan saa vihjeen sekä aarteita pakohuonepelin ratkaisemiseksi. Vaikka Kamu on suunnitellut melkoisen mysteerin leiriläisten selvitettäväksi, osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja ja tehtäviä sovelletaan lapsen iän ja osaamisen mukaan.

Lisäksi luvassa on muun muassa retki Pelle Hermannin puistoon, ulkoilua, pelailua ja tietenkin rentoa yhdessäoloa kesälomasta nauttien. Lopullinen ohjelma määräytyy osallistujien ja ryhmän mielenkiinnon kohteiden sekä sääolosuhteiden mukaan. 

Kenelle:
Päiväleiri on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. Mukaan voivat tulla kaikki vuosina 2012-2017 syntyneet lapset, joilla on taitoa olla ja toimia isossa lapsiryhmässä. Huom! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan leirien toiminta suunnitellaan. 

Leiriaika ja -paikka: 
Leiri pidetään ma-pe 10.-14.6.2024 päivittäin klo 9-15 Porin Nuorisotalon kerhotiloissa (Isolinnankatu 12, 28100 Pori).

Hintaan sisältyy: 
Leirimaksu 90 €, jäseneltä 85 € (5 päivää). Hinta pitää sisällään monipuolisen leiriohjelman, tarvittavat materiaalit, vakuutuksen sekä lounaan ja välipalan päivittäin. Lounaalla käydään läheisessä lounas-kahvilassa.

Kohderyhmä

Ikä 7-12

Toiminnan muodot

Leirit, retket ja matkat

Kieli

Suomi

Alue

Pori

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Leirimaksu 90 €

Toiminnan järjestäjä

Porin Lastenliitto ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua