• Leiriohjaaja lasten kesäleireille Ouluun
-19.7.2024

Leiriohjaaja lasten kesäleireille Ouluun

Lähde luomaan ihania lapsuusmuistoja ja kiireetöntä yhdessäoloa! Parasta Lapsille -leiriohjaajana mahdollistat iloa tuovat kesäleirit lapsille.

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Saat koulutuksen leiriohjaajaksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin vapaaehtoisten lisäkoulutuksiin pitkin vuotta. Aiempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä ei välttämättä tarvita. Tärkeää on, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten parissa ja että olet vastuullinen ja luotettava henkilö ja haluat antaa aikaasi sitä tarvitseville. Voit tehdä yhden tai useamman leirin kesän aikana.

Vapaaehtoistyössä saat hyvän mielen, työkokemusta ja kontakteja. Pääset käyttämään ja jakamaan erityistaitojasi. Ja aina oppii myös uutta! Järjestämme myös lasten ja perheiden toimintaa ympäri vuoden, joten innostuessa voit tulla tekemään leirejä myös viikonlopputoiminnassamme.

Vapaaehtoiseksi haluava käy vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa haastattelun ja osallistuu koulutukseen ennen toiminnan alkua. Tarkistamme jokaisen vapaaehtoisen rikostaustaotteen.

Jos olet opiskelija, voit suorittaa toiminnassa työssäoppimis- tai harjoittelujakson. Kysy tästä meiltä rohkeasti lisää.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-79

Toiminnan muodot

Ryhmän ohjaus, valmennus ja opetus

Kieli

Suomi

Alue

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Vapaaehtoinen saa leireillä ollessaan täysihoidon. Sinulla on oikeus matkakorvauksiin. Koulutus tehtävään on maksuton. Olet tapaturmavakuutettu. Halutessasi saat kaikesta tekemästäsi vapaaehtoistyöstä ja käymistä koulutuksistasi todistuksen.

Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittaudu toimintaan mukaan täyttämällä yhteystietolomake ilmoittautumislinkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/4679469F910ADC22

tai ottamalla yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin:

Marja Meikop, p.0503552540, marja.meikop@parastalapsille.fi

Ilmoittautumissähköpostiosoite

marja.meikop@parastalapsille.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358503552540

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

info@parastalapsille.fi

Puhelinnumero

0503552540

Toiminnan järjestäjä

Parasta Lapsille ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua