• Aikuisten vertaisryhmä Teamsissä
-30.8.2024

Aikuisten vertaisryhmä Teamsissä

Poveri ry:n tavoite on tarjota vertaistukea, jakaa kokemuksia, vahvistaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä erilaisissa elämänhaasteissa ja -tilanteissa

Yhdistyksen tavoitteena on tarjota paikallisesti toiminnallista vertaistukea tai etäyhteydellä tarpeen ja erilaisien teemojen mukaisesti; esimerkiksi yksinäisyys, syrjäytymisen kokemus, elämänhallinnan haasteet, uupumus, työkyvyn tai -paikan menetys, pitkäaikainen sairastaminen, mielenterveyden- ja ihmissuhteiden haasteet.

Målgrupp

Ålder 30-64

Form

Kamratstöd

Språk

Finska

Område

Satakunta

Finns det en avgift?

Fri

Yhdistys ei peri jäsenmaksua eikä osallistumismaksua.

Registrering krävs

Haluatko olla osa yhteisöä, joka tukee ja kuuntelee? Yhdistyksemme tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, saada tukea ja löytää uusia ystäviä.

Yhdistyksen ensimmäiseen etäryhmään otetaan lisää jäseniä huhtikuusta alkaen ja uusia ryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Keskustelut ovat vapaamuotoisia ja luottamuksellisia. Tapaaminen järjestetään Teamsissä torstaisin klo 16-17. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Jäsenyys on maksutonta ja liittyminen on helppoa whatsapp-/tekstiviestillä tai sähköpostitse: poveri.ry@gmail.com osoitteeseen ilmoittamalla seuraavat tiedot: koko nimesi, kotipaikkakuntasi ja sähköpostiosoitteesi. Tietoja ei luovuteta yhteisön ulkopuolelle ja noudatamme tietosuojalainsäädäntöä.

Lisätietoja yhdistyksestä löydät myös Facebookista

Registreringslänk

poveri.ry@gmail.com

Registrerings e-postadress

poveri.ry@gmail.com

Registrerings telefonnummer

+358417948002

Läs mer

Dessa kan intressera dig