• Meidän päivä -ryhmä omaishoitajille, Pyhäselkä

Meidän päivä -ryhmä omaishoitajille, Pyhäselkä

Yhdessä tekemistä omaishoitajille ruuanvalmistuksen, arjen ja kodin teemojen äärellä.

Tervetuloa omaishoitajille ja -hoidettaville, vastaavassa asemassa toimiville ja muille läheistään hoitaneille suunnatulle ilmaiselle kurssisarjalle Pyhäselkään!

Kurssikerroilla kohdataan muita omaishoitajia, valmistetaan maukasta ja ravitsevaa arkiruokaa ja syödään yhteisessä pöydässä. Lisäksi käsitellään erilaisia arjen, kodin, ruuan ja ravitsemuksen teemoja osallistujien toiveet huomioiden.

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa: tiistaisin 31.10.-5.12.2023 (ei 28.11.) 10-14 Reijolan seurakuntatalolla, osoitteessa Santerintie 11, 80330 Reijola.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Maija Kontturi, maija.kontturi@martat.fi, p. 050 448 3323.

Meidän päivä on Pohjois-Karjalan Martat ry:n hanke, joka tarjoaa maksutonta ryhmätoimintaa, yksilöohjausta ja etäneuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa oleville omaishoitajille Pohjois-Karjalan alueella. Hankkeen tavoitteena on lisätä omaishoitajien ja vastaavassa asemassa toimivien osallisuutta, vertaisuutta ja arjessa selviytymistä. Hanke rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön avustuksella ja toiminta on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Målgrupp

Ålder 18-29, Ålder 30-64, Ålder 65-99

Form

Stanna, rekreera och umgås

Språk

Finska, Engelska

Område

Norra Karelen

Dessa kan intressera dig