• Takinkääntöviikko
24.7.2024-26.7.2024

Takinkääntöviikko

Perinteinen Mallusjoen Takinkääntöviikko tarjoilee mahtavat kesäiset musiikki-illat idyllisessä maalaismaisemassa 24.-26.7.2024.

Seuratalon mäki täyttyy iloisesta puheensorinasta, kun viehättävän omaleimainen & rennon letkeä tasokkaista esiintyjistään ja erinomaisesta tunnelmastaan kuuluisa musiikkifestari tuo juhlakansan hapankaaliannosten ja juhlajuomien äärelle!

Jo vuodesta 1992 joka kesän kohokohta Orimattilan Mallusjoen kylässä! Laulua, soittoa, tanssia, ruokaa ja tunnelmaa nostattavia juomia! Musiikkia upeassa ympäristössä laidasta laitaan! Kattaus on tänä vuonna tuttuun tapaan erittäin monipuolinen ja varmasti jokainen löytää illoista oman suosikkinsa!

Ovet avautuvat klo 18 ja musiikista, ruuasta, juomasta & tunnelmasta nautitaan yömyöhään asti. Mikä erikoisinta, niin näille festareille on kaikilla vapaa pääsy. Hattu kiertää esiintyjille. Tervetuloa Mallusjoen seuratalolle (Seuratalontie 37, Mallusjoki) nauttimaan kesäisestä elämyksestä, jota et mistään muualta tavoita ja joka tuo varmasti hymyn huulille! Luvassa on jälleen erittäin laadukas ja monipuolinen musiikkikattaus ja ylitsepursuilevan onnellinen meininki! Tule viihtymään!

Paikalle kannattaa tulla ajoissa heti porttien avautuessa klo 18, niin varmistat paikkasi salin puolella konserteista nauttien! Kortti- ja käteismaksu.

Målgrupp

Ålder 0-1, Ålder 2-6, Ålder 7-12, Ålder 13-17, Ålder 18-29, Ålder 30-64, Ålder 65-99

Form

Evenemang och föreläsningar

Språk

Finska

Finns det en avgift?

Fri

Dessa kan intressera dig