• Naisten kurssi kuulonäkövammaisille
Useamman henkilön kädet ovat päällekkäin.
27.8.2024-30.8.2024

Naisten kurssi kuulonäkövammaisille

Kohderyhmä: 18–65-vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset naiset. Kurssilla käsitellään kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen.

Tavoite ja sisältö: Kurssilla käsitellään kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen. Kurssin aiheina on levon, liikunnan ja toiminnan tasapainoa naisen elämässä. Tavoitteena on voimavarojen ja itsetunnon vahvistuminen.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Målgrupp

Ålder 18-29, Ålder 30-64, Ålder 65-99
Kvinnlig

Form

Utbildning och kurs

Språk

Finska

Område

Åland, Södra Karelen, Södra Österbotten, Södra Savolax, Kajanaland, Egentliga Tavastland, Mellersta Österbotten, Mellersta Finland, Kymmenedalen, Lappland, Birkaland, Österbotten, Norra Karelen, Norra Österbotten, Norra Savolax, Päijänne-Tavastland, Satakunta, Nyland, Egentliga Finland

Finns det en avgift?

Fri

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

 

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Oman auton käytöstä korvaus on 0,33 €/km. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Registrering krävs

Registrerings e-postadress

sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Registrerings telefonnummer

+358444916495

Dessa kan intressera dig