• Tilaa digipiirille ohjaaja Keski-Suomeen
Kuvistuskuvassa yksi tietokoneen hiirtä ja yksi älypuhelinta pitelevä käsi, digitaitojen osaamismerkkien kuvia sekä hanketoimijoiden Jamkin ja TIEKEn logot sekä rahoittajien maaseuturahaston ja ELY-:n logot.
-30.11.2023

Tilaa digipiirille ohjaaja Keski-Suomeen

Digipiireissä saa opastusta ja tukea henkilökohtaisiin perusdigitaitoihin ja pääsee harjoittelemaan digitaalisten välineiden käyttöä ohjaajan tuella.

Digipiirit ovat osa DiyKS-hankkeen toimintaa, jossa edistämme Keski-Suomen alueella toimivien yhdistysten, mikro- ja pk-yritysten sekä muiden yhteisöjen digiosaamista.

DiyKS-hankkeen puitteissa on nyt mahdollisuus saada apua digipiiritoimitaan. Voimme järjestää Keski-Suomen alueella piirejä digiperustaitojen kohentamiseksi.

Kokoa noin kymmenen hengen ryhmä oman järjestön tai alueen yhdistysten ja yritysten parista ja tilaa DiyKSin kouluttaja paikalle olemalla yhteydessä hankkeen vetäjään, Jamkin Timo Kermiseen.


Digipiirien aiheet voivat olla esim.:

  • Laitteiden valinta ja käyttö

  • Tiedonhaku ja arviointi

  • Turvallinen toiminta

  • Vastuullinen toiminta

  • Viestintä ja asiointi

  • Sovellusten käyttö ja hallinta

PS.

DiyKS-hankkeen yhteydessä Keski-Suomen toimijoilla on mahdollista suorittaa valtakunnallisia digitaitojen osaamismerkkejä. Osaamismerkkien avulla voidaan tunnistaa ja tehdä näkyväksi työn, koulutuksen, harrastusten, vapaaehtoistyön tai muun toiminnan kautta hankittua digiosaamista. Lue lisää täältä tai ole yhteydessä TIEKEn Hanna Vuohelaiseen.

- - -

DiyKS – Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeen toteuttavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu Jamk ja TIEKE. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

Målgrupp

Ålder 18-70

Form

Organisatorisk verksamhet och förtroendeuppdrag, Arbetsuppgifter i andra frågor, Akut, rådgivning, medling och krisarbete, Grupphandledning, coachning och undervisning, Kamratstöd och expertis

Språk

Finska

Område

Mellersta Finland
Registrering krävs

Perustaitojen kohentamiseksi on mahdollista järjestää Keski-Suomen alueella digipiiri oman yhdistyksen, yrityksen tai paikkakunnan väelle. Kokoa noin kymmenen hengen ryhmä ja tilaa DiyKSin kouluttaja paikalle olemalla yhteydessä hankkeen vetäjään Timo Kermiseen.

Registrerings e-postadress

timo.kerminen@jamk.fi

Registrerings telefonnummer

+358505945832

Dessa kan intressera dig