• Vaasan Selkäyhdistys ry

Vaasan Selkäyhdistys ry

    Sairaus- ja terveysala ja potilasyhdistykset
    Vammaisyhdistykset

Vaasan Selkäyhdistys ry on perustettu keväällä 1990. Yhdistyksen jäsenmaksu on 24 euroa/vuosi. Jäsentiedote yhdistyksen toiminnasta lähetetään 2-4 kertaa vuodessa. jäsenkirjeissä/sähköpostissa.

Toiminnassaan yhdistys pyrkii sääntöjensä mukaisesti ennalta ehkäisemään selkäsairauksien syntymistä, lievittämään tuki- ja liikuntaongelmaisten kipuoireita ohjaamalla heitä omatoimiseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumaan kuntoutus- ja virkistystoimintaan. Yhdistys on Selkäliitto ry:n jäsenjärjestö.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen liikunta- ja jumppatoiminnan lisäksi alan asiantuntijaluentoja ja keskustelutilaisuuksia. Virkistystoimintaan sisältyy mm. teatteri- ja ulkoilutapahtumia. Toimintaamme pyrimme harjoittamaan yhteistyössä Vaasan kaupungin sekä Pohjanmaan hyvinvointialueen kanssa. Vaasan Selkäyhdistys toimii yhteistyössä alueen vammais- ja potilasyhdistysten kanssa osallistumalla mm. yhteisiin info- ja virkistystapahtumiin sekä tuki- ja vertaistoimintaan.

Yhdistyksessä on useita koulutettuja vertaistukijoita. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä POHY ry:n kanssa, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa Korholmanpuistikko 44, Vaasa

Lisätietoja: https://bit.ly/3TpeZ91

Toimintaa

Organisaatiolla ei ole tällä hetkellä tapahtumia

Postiosoite

Korsholmanpuistikko 44, 2.krs
65100 Vaasa
Pohjanmaa, FI

WWW-osoite
https://bit.ly/3TpeZ91 (ohjeet ja tiedotteet)

Sähköpostiosoite
sihteeri@vaasanselkayhdistys.fi

Puhelinnumero
050 303 6786