• Ruokakurssisarja omaishoitajille, Outokumpu

Ruokakurssisarja omaishoitajille, Outokumpu

Yhdessä tekemistä ja virkistystä omaishoitajille ruuanvalmistuksen, arjen ja kodin teemojen äärellä.

Tervetuloa maksuttomalle ruokakurssisarjalle Outokumpuun! Meidän päivä -toiminta on suunnattu eri elämäntilanteissa oleville omaishoitajille ja -hoidettaville, vastaavassa asemassa toimiville ja muille, joilla on läheisen hoitamisesta kokemusta. Kuka tahansa, joka kokee olevansa omaishoitajan asemassa, on tervetullut mukaan toimintaan yksin tai yhdessä hoidettavan kanssa.

Kurssikerroilla kohdataan muita omaishoitajia, jaetaan kuulumisia, valmistetaan ravitsevaa arkiruokaa ja syödään yhteisessä pöydässä. Lisäksi käsitellään erilaisia arjen, kodin, ruuan ja ravitsemuksen teemoja osallistujien toiveet huomioiden.

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa: tiistaisin 6.2.-12.3.2024 klo 13.30-17.30 Kokous&galleria Maritassa, osoitteessa Kummunkatu 3, 83500 Outokumpu.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: kotitalousasiantuntija Maija Kontturi, maija.kontturi@martat.fi, p. 050 448 3323.

Meidän päivä on Pohjois-Karjalan Martat ry:n hanke, joka tarjoaa maksutonta ryhmätoimintaa, yksilöohjausta ja etäneuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa oleville omaishoitajille Pohjois-Karjalan alueella. Hankkeen tavoitteena on lisätä omaishoitajien ja vastaavassa asemassa toimivien osallisuutta, vertaisuutta ja arjessa selviytymistä. Hanke rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön (STEA) avustuksella ja toiminta on osallistujille maksutonta.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Oleskelu, virkistys ja ajanvietto

Kieli

Suomi, Englanti

Alue

Pohjois-Karjala
Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittautumisissa ja lisätiedoissa ota yhteyttä Maija Kontturiin

Ilmoittautumislinkki

-

Ilmoittautumissähköpostiosoite

maija.kontturi@martat.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358504483323

Toiminnan järjestäjä

Pohjois-Karjalan Martat ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua