• Connect & Integrate vertaistuki -hanke
-20.12.2024

Connect & Integrate vertaistuki -hanke

Osallistujat saavat urakehitysvinkkejä, jotka auttavat kasvattamaan taitojaan, tekemään parempia päätöksiä ja helpottavat integroitumistaan alueelle.

InterProFinland ry:n vertaistukihanke yhteistyössä Porin kaupungin ja SAMKin kanssa on suunniteltu ohjaamaan Porin kansainvälisiä ammattilaisia ylittämään taitojensa hyödyntämistä alueella estäviä esteitä. Tämä antaa heille mahdollisuuden saada Suomeen jo onnistuneesti integroituneiden ikätovereidensa sekä paikallisten suomalaisten tukea, kun he luovat omia ainutlaatuisia urapolkujaan Suomessa.

Jokainen istunto sisältää informatiivisia esityksiä, interaktiivisia keskusteluja, käytännön harjoituksia ja asiaankuuluvia resursseja, samalla kun nautitaan kupillinen teetä tai kahvia yhdessä suotuisassa ja ystävällisessä ilmapiirissä. Osallistujilla on mahdollisuus olla tekemisissä asiantuntijoiden ja vertaisten kanssa, jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä ja osallistua aktiivisesti toimintaan. Vertaistukiklubiistuntojen tavoitteena on luoda kannustava ympäristö, jossa jäsenet voivat oppia, kasvaa ja olla yhteydessä toisiinsa integroituakseen paremmin yhteiskuntaan.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64

Toiminnan muodot

Vertaistuki

Kieli

Suomi, Englanti

Alue

Pori

Lisätietoja

Puhelinnumero

+358400282366

Sähköpostiosoite

info@interprofinland.fi

Nämä voisivat kiinnostaa sinua