• HyvinYhdessä- hyvinvointia tanssin keinoin

HyvinYhdessä- hyvinvointia tanssin keinoin

HyvinYhdessä- hyvinvointia tanssin keinoin perustuu yksinkertaisiin harjoituksiin, joiden avulla kehitetään selkeää ja intuitiivista kommunikaatiota.

Kaipaatko uudenlaista näkökulmaa, omakohtaista kokemusta luovasta ja toimivasta kommunikaatiosta? Kaipaatko uusia tapoja oman työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja miten voit niitä hyödyntää työyhteisössä ja asiakkaiden kanssa? HyvinYhdessä- hyvinvointia tanssin keinoin perustuu yksinkertaisiin harjoituksiin, joiden avulla kehitetään selkeää ja intuitiivista kommunikaatiota. Tanssi syntyy yhteisestä fyysisestä vuoropuhelusta. Siinä tutkitaan tasa-arvoista johtajuutta, aktiivista ja luovaa seuraamista, opetellaan vastaamaan toisen impulsseihin ja intentioihin positiivisella ja luovalla tavalla sekä vahvistetaan yhdessä tekemistä ja flow hetkien kokemuksia. Koulutus antaa uudenlaisia työkaluja vuoropuheluun, jossa luovuus, läsnäolo, avoimuus ja luottamus ovat sen keskiössä. Se antaa uusia tekemisen ja ajattelun malleja omaan työhön, kehittää luovuutta, lisää kehotietoisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpajassa on avoin ja rento ilmapiiri. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64

Toiminnan muodot

Harrastukset ja harrastustoiminta, Oleskelu, virkistys ja ajanvietto

Kieli

Suomi, Englanti

Alue

Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

250 €

Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittautumissähköpostiosoite

toimisto@jko.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358143348000

Toiminnan järjestäjä

HyvinYhdessä ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua