• Näytä digiosaamisesi osaamismerkeillä!
Päättynyt

Näytä digiosaamisesi osaamismerkeillä!

Digitaitojen osaamismerkit ovat oiva tapa tunnistaa ja tunnustaa eri tavoin - opinnoissa, työssä ja vapaa-ajalla - hankittua digiosaamista.

DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hankkeessa tarjoamme Keski-Suomen alueella toimiville mahdollisuuden maksutta suorittaa valtakunnallisia digitaitojen osaamismerkkejä. 

Digitaitojen osaamismerkistö koostuu kymmenestä osaamismerkistä ja viidestä koontimerkistä. Koontimerkin saa aina, kun kyseisen osaamistason kaikki osaamismerkit ja edellisen tason koontimerkki on suoritettu hyväksytysti.

Osaamismerkkejä haetaan osaamismerkkihakemuksilla. Merkit voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, mutta luontevaa on edetä portaittain. Myönnetyt osaamismerkit kerätään maksuttomaan Open Badge Passport -palveluun, jonne voit kerätä myös muiden toimijoiden myöntämiä osaamismerkkejä. 

Digitaitojen osaamismerkkien suoritusmahdollisuuden tarjoaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja TIEKEn DiyKS - Digiosaavat yritykset ja yhteisöt Keski-Suomessa -hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Kohderyhmä

Ikä 18-70

Toiminnan muodot

Järjestötoiminta ja luottamustehtävät, Muiden asioiden parissa tehtävät tehtävät , Vapaaehtoisuuden infot, koulutukset ja tapahtumat

Kieli

Suomi

Alue

Keski-Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Ilmoittautuminen on pakollista

Kun olet ilmoittautunut merkkien suorittajaksi, saat vastausviestissä ohjeet merkkihakemusten tekemiseen.

Merkkejä voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, mutta luontevaa on edetä portaittain. Merkkejä voi DiyKS-hankkeen parissa suorittaa yhden tai vaikka kaikki digitaitomerkistön 10 merkkiä.

Ilmoittautumissähköpostiosoite

hanna.vuohelainen@tieke.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358505874284

Nämä voisivat kiinnostaa sinua