• Meidän päivä -ryhmä omaishoitajille, Ilomantsi

Meidän päivä -ryhmä omaishoitajille, Ilomantsi

Yhdessä tekemistä omaishoitajille ruuanvalmistuksen, arjen ja kodin teemojen äärellä.

Tervetuloa omaishoitajille ja -hoidettaville, vastaavassa asemassa toimiville ja muille läheistään hoitaneille suunnatulle ilmaiselle kurssisarjalle Ilomantsiin!

Kurssikerroilla kohdataan muita omaishoitajia, valmistetaan maukasta ja ravitsevaa arkiruokaa ja syödään yhteisessä pöydässä. Lisäksi käsitellään erilaisia arjen, kodin, ruuan ja ravitsemuksen teemoja osallistujien toiveet huomioiden. Kurssisarjalle voi osallistua yksin tai yhdessä hoidettavan kanssa.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa: keskiviikkoisin 13.9., 20.9., 27.9. ja 11.10.2023 klo 11-14 Ilomantsin seurakuntatalolla, osoitteessa Koivukuja 1, 82900 Ilomantsi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Maija Kontturi, maija.kontturi@martat.fi, p. 050 448 3323.

Meidän päivä on Pohjois-Karjalan Martat ry:n hanke, joka tarjoaa maksutonta ryhmätoimintaa, yksilöohjausta ja etäneuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa oleville omaishoitajille Pohjois-Karjalan alueella. Hankkeen tavoitteena on lisätä omaishoitajien ja vastaavassa asemassa toimivien osallisuutta, vertaisuutta ja arjessa selviytymistä. Hanke rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön avustuksella ja toiminta on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Kohtaamispaikka- ja olohuonetoiminta, Oleskelu, virkistys ja ajanvietto, Ryhmät ja kerhot

Kieli

Suomi, Englanti

Alue

Pohjois-Karjala

Toiminnan järjestäjä

Pohjois-Karjalan Martat ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua