• Meidän päivä -ryhmä omaishoitajille, Pyhäselkä

Meidän päivä -ryhmä omaishoitajille, Pyhäselkä

Yhdessä tekemistä omaishoitajille ruuanvalmistuksen, arjen ja kodin teemojen äärellä.

Tervetuloa omaishoitajille ja -hoidettaville, vastaavassa asemassa toimiville ja muille läheistään hoitaneille suunnatulle ilmaiselle kurssisarjalle Pyhäselkään!

Kurssikerroilla kohdataan muita omaishoitajia, valmistetaan maukasta ja ravitsevaa arkiruokaa ja syödään yhteisessä pöydässä. Lisäksi käsitellään erilaisia arjen, kodin, ruuan ja ravitsemuksen teemoja osallistujien toiveet huomioiden.

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa: tiistaisin 31.10.-5.12.2023 (ei 28.11.) 10-14 Reijolan seurakuntatalolla, osoitteessa Santerintie 11, 80330 Reijola.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Maija Kontturi, maija.kontturi@martat.fi, p. 050 448 3323.

Meidän päivä on Pohjois-Karjalan Martat ry:n hanke, joka tarjoaa maksutonta ryhmätoimintaa, yksilöohjausta ja etäneuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa oleville omaishoitajille Pohjois-Karjalan alueella. Hankkeen tavoitteena on lisätä omaishoitajien ja vastaavassa asemassa toimivien osallisuutta, vertaisuutta ja arjessa selviytymistä. Hanke rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön avustuksella ja toiminta on osallistujille maksutonta ja vapaaehtoista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Oleskelu, virkistys ja ajanvietto

Kieli

Suomi, Englanti

Alue

Pohjois-Karjala

Toiminnan järjestäjä

Pohjois-Karjalan Martat ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua