• Hei terveydenhuollon ammattilainen! Tule vapaaehtoiseksi Punaisen Ristin terveyspisteelle!
-17.7.2024

Hei terveydenhuollon ammattilainen! Tule vapaaehtoiseksi Punaisen Ristin terveyspisteelle!

Terveyspisteet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden auttamiseen, aitoihin kohtaamisiin ja luotettavan terveystiedon jakamiseen.

Suomen Punaisen Ristin terveyspisteellä tarjotaan maksutonta ja anonyymiä terveysneuvontaa kaikille. Tarkoituksena on tukea ihmisten selviytymisaitoja arkielämässä, antaa tietoa terveydellisten ongelmien ja sairauksien ehkäisystä.

Kontiolahdella terveyspistetoimintaa ollaan käynnistelemässä ja uusia toimijoita kaivataan mukaan! Nyt onkin oivallinen tilaisuus päästä suunnittelemaan omiin aikatauluihin sopivaa, uutta toimintaa. Terveyspistettä on mahdollista pitää säännöllisesti, esimerkiksi pari tuntia joka toinen viikko, tai pop up-tyyppisesti muiden vapaaehtoisten kanssa vaikkapa ruoka-avun yhteydessä.

Terveyspisteen vapaaehtoiset ovat laillistettuja tai nimikesuojattuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä (esimerkiksi sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai lähihoitaja). Terveyspisteellä toimiessa tulee olla sitoutunut Punaisen Ristin arvoihin. Aiempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta tai terveyspisteestä ei tarvitse olla, sillä koulutamme tehtävään ja Savo-Karjalan piirin työntekijä on mukana toiminnan käynnistämisessä.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Muiden asioiden parissa tehtävät tehtävät

Kieli

Suomi

Alue

Kontiolahti

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Lisätietoja

Toiminnan järjestäjä

SPR Savo-Karjalan piiri

Nämä voisivat kiinnostaa sinua