• YHDESSÄ-seminaaripäivät - Kokemuksesta Voimaa!
5.10.2023-6.10.2023

YHDESSÄ-seminaaripäivät - Kokemuksesta Voimaa!

Tietoa ja välineitä kokemusosaamisen hyödyntämiseen ja palveluiden kehittämiseen sekä mielenterveysomaisten kohtaamiseen

Kokemuksesta Voimaa! -seminaari 2023 on osa Yhdessä-seminaaripäiviä 5-6.10.2023! Voit osallistua kaksipäiväiseen seminaariin joko etäyhteydellä tai paikan päällä Lapin yliopistolla.

Seminaaripäivät ovat suunnattu ammattilaisille, opiskelijoille ja palveluiden kehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Seminaarin tarkoituksena on vahvistaa kokemusosaamisen hyödyntämistä asiakas- ja kehittämistyössä sekä mielenterveysomaisten ja ammattilaisten sujuvaa kohtaamista.

Seminaarissa on vierailevina puhujina sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä kokemusosaajia ja heidän taustatahojaan. Pääset myös itse vaikuttamaan ja tuomaan omaa osaamista ja ideoita yhteiseen toimintaan.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Lapin kokemusosaamisen verkosto ja Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami.

TO 5.10.2023

Teema: Mielenterveysomaisten kohtaaminen ja huomioiminen palveluissa

PE 6.10.2023

Teema: Kokemuksesta Voimaa! Kokemusosaamisen hyödyntäminen palveluissa

Tarkempi ohjelma löytyy https://www.lapinsotu.fi/tapahtumat/yhdessa/

Kahvitaukojen ja lounaat (omakustanteiset) aikana on myös mahdollista tutustua toimijoiden esittelypöytiin. Esittelypöytiä on rajoitettu määrä ja niitä voi tiedustella Vilmalta (vilma.portti@lapinsotu.fi).

Kohderyhmä

Ikä 13-17, Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Vapaaehtoisuuden infot, koulutukset ja tapahtumat, Vertaistuki ja kokemusasiantuntijuus

Kieli

Suomi

Alue

Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Nämä voisivat kiinnostaa sinua