• Vertaistukiviikonloppu erityislasten vanhemmille
20.10.2023-22.10.2023

Vertaistukiviikonloppu erityislasten vanhemmille

Elämä epätietoisuuden kanssa on arkea vanhemmille joilla on harvinaisen diagnoosin saanut lapsi. Vertaistukea on vaikea löytää kohdennetusti.

Tervetuloa harvinaissairaiden lasten vanhempien vertaistukiviikonloppuun Laukaalle 20-22.10.2023! Viikonloppuun kuuluu kylpylässä rentoutumista, arjesta irrottautumista ja vertaistuen saamista muiden harvinaissairaiden lasten vanhempien kanssa. Kylpylähotelli Peurunka on monipuolinen hyvän olon keskus. Hotelli sijaitsee keskellä kauneinta Keski-Suomea Peurankajärven rannalla, joka tarjoaa siis upeat puitteet kylpyläviikonlopulle. Hotellin lähellä on myös monimuotoinen luonto. Pääset myös nauttimaan hotelli Peurungan ravintoloiden herkullisista ruoista viikonlopun aikana. Lämpimästi tervetuloa!

Kohderyhmä

Ikä 30-64, Ikä 18-29, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Leirit, retket ja matkat, Oleskelu, virkistys ja ajanvietto

Kieli

Suomi

Alue

Isokyrö, Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Leijonaemot ry:n jäsenille 100 €/hlö ja muille 140 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita saatavilla rajoitetusti 70 euron lisämaksusta.

Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittautumissähköpostiosoite

toimisto@leijonaemot.fi

Toiminnan järjestäjä

Leijonaemot ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua