• Yksilöohjaus naisille somaliksi, englanniksi ja suomeksi

Yksilöohjaus naisille somaliksi, englanniksi ja suomeksi

Yksilöohjausta arjen asioissa kielillä somali, englanti ja suomi ajanvarauksella työelämän ulkopuolella oleville maahanmuuttajataustaisille naisille.

Yksilöohjauksessa kartoitetaan asiakkaan tarpeet yhteistyössä asiakkaan kanssa ja etsitään yhdessä ratkaisuja tilanteisiin. Ratkaisuina saattavat olla esimerkiksi kaupungin tarjoamat palvelut taikka muun toimijan palvelu tai toiminta, joihin hakeutumisessa tuetaan ja autetaan. Mikäli asiakkaan tilanne niin vaatii, ohjaaja voi olla mukana palveluihin hakeutumisessa myös fyysisesti läsnä. Usein yksilöohjauksen tarpeet saattavat liittyä esimerkiksi koulutusasioihin, asumisasioihin, Kela-asioihin, eri viranomaisiin tai työnhakuun. Yksilöohjausta on tällä hetkellä tarjolla suomeksi, englanniksi ja somaliksi.

Yksilöllinen ohjaus on asiakkaan rinnalla kulkemista ja osallisuuden lisäämistä omaan elämään, ja ajatuksena on, että yksilöohjaus tätä kautta lisäisi naisten tietoja ja taitoja, itsetuntoa ja toimijuutta omassa yksilöllisessä arjessa. Etukäteisajanvaraus p. 045 806 1990.

Otamme toimintaa toteuttamaan mielellämme myös vapaaehtoisia :)

Kohderyhmä

Ikä 29-100
Nainen

Toiminnan muodot

Arjen tukipalvelut , Ohjaus, neuvonta ja kriisityö

Kieli

Suomi, Englanti, Somali

Alue

Espoo, Helsinki, Vantaa
Ilmoittautuminen on pakollista

Etukäteisajanvaraus p. 045 806 1990

Ilmoittautumislinkki

-

Ilmoittautumissähköpostiosoite

-

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358458061990

Lisätietoja

Toiminnan järjestäjä

Sahan-seura ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua