• Vapaaehtoinen ohjaaja perheleireille Virroille kesällä 2024!
-19.7.2024

Vapaaehtoinen ohjaaja perheleireille Virroille kesällä 2024!

Lähde jakamaan aikaasi ja tuomaan kiireetöntä yhdessäoloa! Parasta Lapsille -leiriohjaajana mahdollistat iloa tuovat kesäleirit perheille.

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Saat koulutuksen leiriohjaajaksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomiin vapaaehtoisten lisäkoulutuksiin pitkin vuotta. Aiempaa kokemusta leirillä työskentelystä ei välttämättä tarvita. Tärkeää on, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten ja perheiden parissa ja että olet vastuullinen ja luotettava henkilö ja haluat antaa aikaasi sitä tarvitseville. Voit tehdä yhden tai useamman leirin kesän aikana.

Vapaaehtoistyössä saat hyvän mielen, työkokemusta ja kontakteja. Pääset käyttämään ja jakamaan erityistaitojasi. Ja aina oppii myös uutta! Järjestämme myös lasten ja perheiden toimintaa ympäri vuoden, joten innostuessa voit tulla tekemään leirejä myös viikonlopputoiminnassamme.

Vapaaehtoiseksi haluava käy vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa haastattelun ja osallistuu koulutukseen ennen toiminnan alkua. Tarkistamme jokaisen vapaaehtoisen rikostaustaotteen.

Jos olet opiskelija, voit suorittaa toiminnassa työssäoppimis- tai harjoittelujakson. Kysy tästä meiltä rohkeasti lisää.

Kohderyhmä

Ikä 18-27, Ikä 30-64, Ikä 65-79

Toiminnan muodot

Ryhmän ohjaus, valmennus ja opetus

Kieli

Suomi

Alue

Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Vapaaehtoinen saa leireillä ollessaan täysihoidon. Sinulla on oikeus matkakorvauksiin. Koulutus tehtävään on maksuton. Olet tapaturmavakuutettu. Halutessasi saat kaikesta tekemästäsi vapaaehtoistyöstä ja käymistä koulutuksistasi todistuksen. Ilmainen kuljetus Tampereelta.

Ilmoittautuminen on pakollista

Ota yhteyttä linkin lomakkeella tai sähköpostitse suoraan vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille hanna.sinkko@parastalapsille.fi

Ilmoittautumissähköpostiosoite

hanna.sinkko@parastalapsille.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358505651990

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

info@parastalapsille.fi

Puhelinnumero

+358505651990

Toiminnan järjestäjä

Parasta Lapsille ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua