• Haastavien tilanteiden käsittely ryhmätoiminnassa

Haastavien tilanteiden käsittely ryhmätoiminnassa

Organisaatio:Sivistysliitto Kansalaisfoorumi SKAF ry

Koulutus auttaa tunnistamaan ryhmässä kyteviä ristiriitoja ja näkökantojen kärjistymistä sekä antaa ryhmänohjaajalle välineitä puuttua haastaviin tilanteisiin jännitteitä purkavalla ja yhteisöllisyyttä rakentavalla tavalla.

Koulutuksen aikataulu

  • lauantai 18.3. klo 9.00–15.30

  • sunnuntai 19.3. klo 9.00–15.30

Kahden päivän koulutus antaa valmiuksia käsitellä lasten ja nuorten identiteettiä sekä erilaisuutta ja moninaisuutta, joka helposti kärjistää tilanteita. Lisäksi koulutus auttaa tunnistamaan ryhmässä kyteviä ristiriitoja ja näkökantojen kärjistymistä sekä antaa ryhmänohjaajalle välineitä puuttua haastaviin tilanteisiin jännitteitä purkavalla ja yhteisöllisyyttä rakentavalla tavalla.

Koulutus rakentuu teorian ja omien, käytännönläheisten kokemusten käsittelyyn yhdessä keskustellen. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia rooleja, joita ihmiset yleensä ottavat haastavissa tilanteessa sekä viisi oppia, joilla vastakkainasetteluja voi purkaa.

Koulutuksen lopuksi osallistujille jää käteen käytännönläheinen työkalupakki, jota ryhmänohjaajat voivat hyödyntää haastavissa tilanteissa omissa ryhmissään.

Koulutus on suunnattu erilaisten ryhmien kanssa työskenteleville.

Kouluttaja Miriam Attias on naapuruus- ja yhteisösovittelija, joka on erikoistunut ryhmien välisten ja sisäisten konfliktien ratkaisemiseen, jännitteiden purkamiseen ja toimivien väestösuhteiden luomiseen.

Kohderyhmä

Ikä 16-100
Sukupuolella ei ole väliä

Toiminnan muodot

Koulutus, tilaisuus ja kurssi

Alue

Helsinki

Kieli

Suomi

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Maksu: 100 € / jäsenet 65 € / maahanmuuttajat, työttömät ja eläkeläiset 75 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on pakollista

Ilmoittaudu verkkosivujen kautta

Lisätietoja