• Mielen ja kehon hyvinvointikurssi senioreille
Ryhmä ihmisiä on kävelyllä metsäpolulla, jonka vieressä on lunta.
17.4.2023-20.4.2023

Mielen ja kehon hyvinvointikurssi senioreille

Organisaatio:Suomen Kuurosokeat ry

Kurssilla kannustetaan ja ohjataan huolehtimaan omasta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.

Kohderyhmä:

Yli 65- vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset henkilöt. Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:

Kurssilla kannustetaan ja ohjataan huolehtimaan omasta hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Pohditaan vertaisryhmässä muistin ja ihmissuhteiden vaikutusta elämään, ja kuinka saada arkeen uutta sisältöä. Käydään myös läpi ikäihmisille tarkoitettuja palveluja ja apuvälineitä.

Kohderyhmä

Ikä 65-100
Sukupuolella ei ole väliä

Toiminnan muodot

Harrastukset ja harrastustoiminta, Leirit, retket ja matkat, Oleskelu, virkistys ja ajanvietto, Tilaisuudet, tapahtumat ja luennot

Alue

Suomi

Kieli

Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on pakollista

Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp-viestit), sanna.saamaki@kuurosokeat.fi