• Läksykummi auttaa peruskoululaista
Päättynyt

Läksykummi auttaa peruskoululaista

Kaipaatko henkilökohtaista tukea peruskoulun oppien kanssa? Läksykummi voi tarjota lapselle tukensa ja luotettavan aikuisen.
Läksykummit ovat MLL:n vapaaehtoisia, jotka ovat koulutettuina toimintaan, heillä ei kuitenkaan ole vastuuta lapsen oppimisesta. Tarkoituksena on tarjota lapselle luotettavan aikuisen seuraa ja henkilökohtaista tukea koulunkäyntiin. Läksykummitoiminnan tavoitteena on ylläpitää lapsen koulumotivaatiota, edistää luku- ja kielitaitoa ja ehkäistä yksinäisyyttä. Samalla läksykummi tukee myös vanhempien jaksamista ja koko perheen hyvinvointia. Lapsi ja läksykummi pitävät yhteyttä pääosin etäyhteydellä eri videopuhelupalveluiden välityksellä esimerkiksi Whatsappin tai Skypen kautta. Läksykummin kanssa lapsi voi esimerkiksi tehdä koulutehtäviä, lukea kirjoja tai ihan vain jutella kivoista jutuista.

Kohderyhmä

Ikä 6-16

Toiminnan muodot

Arjen tukipalvelut , Ohjaus, neuvonta ja kriisityö, Ryhmätoiminta, Vertaistuki, Ystävä- ja tukihenkilötoiminta

Kieli

Suomi

Alue

Lappi
Ilmoittautuminen on pakollista
Voit koska tahansa ilmoittautua mukaan toimintaan. Läksykummitoiminta on osa Kaverina Lapissa -hanketta. Saat lisätietoa olemalla yhteydessä Jonnamari Kentala p. 050 434 1222 ja sähköposti jonnamari.kentala@mll.fi

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

jonnamari.kentala@mll.fi

Puhelinnumero

0504341222

Nämä voisivat kiinnostaa sinua