• Tule vapaaehtoiseksi tuutoriksi senioritaloon!

Tule vapaaehtoiseksi tuutoriksi senioritaloon!

Organisaatio:Nääsville ry

Haemme vapaaehtoisia tuutoreiksi eli ohjaajiksi erilaisiin senioritalossa toimiviin ryhmiin Tampereen Pyynikille, Tampellaan, Kalevaan ja Hervantaan sekä Nokian ja Pirkkalan keskustaan. Voit toimia vapaaehtoisena säännöllisesti kokoontuvassa ryhmässä tai kertaluonteisessa tapahtumassa.
Kiinnostaisiko sinua mukava yhdessäolo senioritalossa asuvien ikäihmisten parissa? Nääsville ry:n Tuutorin tuella -hankkeen vapaaehtoisena vertaisohjaajana eli tuutorina voit toimia harrasteryhmän ohjaajana senioritalossa Tampereen Pyynikillä, Tampellassa, Kalevassa tai Hervannassa sekä Nokian ja Pirkkalan keskustassa. Tuutorin ei tarvitse osata mitään erikoista edeltä käsin. Vapaaehtoisella tuutorilla voi olla joku oma osaamisala tai tuutori voi olla se, joka vain käynnistää digilaitteet ryhmätapaamisen alkajaiseksi. Erilaisissa ryhmissä on erilaisia tuutoreita. Asukkaiden toivomia harrasteryhmiä ovat mm. tietovisailut, keskusteluryhmät, lukupiiri, jumpat, kuntosali, käsityöt, aivotreenit, digiopastus, musiikki kaikissa muodoissaan. Mahdollisuuksia on monia. Ideoimme mielellämme myös uudenlaista ryhmätoimintaa. Voit tulla mukaan vapaaehtoiseksi säännöllisesti kokoontuvaan ryhmään tai kertaluonteiseen tapahtumaan. Mukaan voi lähteä kuka tahansa, jonka oma elämäntilanne on kunnossa. Vapaaehtoisille on tarjolla räätälöity koulutus ja taustatiiminä toimii vahva ammattilaisten joukko. Kun toimit vapaaehtoisena meillä, olet vakuutettu. Saat vapaaehtoistyöstä todistuksen. Järjestämme vapaaehtoisille tuutoreille virkistystä ja koulutusta. Tuutorina tapaat uusia ihmisiä ja saat mielekästä tekemistä niin senioritalojen asukkaiden kuin muiden tuutoriverkoston vapaaehtoistenkin parissa. Jätä yhteystietosi meille. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää.

Kohderyhmä

Ikä 18-79
Sukupuolella ei ole väliä

Toiminnan muodot

Ryhmän ohjaus, valmennus ja opetus , Virkistys ja ajanvietto

Alue

Nokia, Pirkkala, Tampere

Kieli

Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Ilmoittautuminen on pakollista
Ilmoittaudu mukaan Tuutorin tuella -hankkeen nettisivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös soittaa meille tai laittaa sähköpostia.

Lisätietoja