• Harrastuksia erityislapsille ja -nuorille.
-25.5.2024

Harrastuksia erityislapsille ja -nuorille.

Monipuolista tuettua harrastustoimintaa erityislapsille ja erityisnuorille, jotka hyötyvät pienestä ryhmäkoosta. Perheille yhdenvertaisia tapahtumia.

Meillä kokoontuu viikoittain yli 30 harrastusryhmää Konalassa ja muualla Helsingissä. Kaikki ryhmämme ovat pienryhmiä ja tarkoitettu enemmän apua ja tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille. Ryhmiä ohjaavat kokeneet kuntoutuksen ammattilaiset muokkaavat toimintaa niin, että jokaisen yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduksi.

Toimintamme on jakautunut kolmeen Huoneeseen, eli teemaan. Kunnon Huoneella liikutaan, Toiminnan Huoneella perehdytään arjen taitoihin ja yhdessä tekemiseen, Ilmaisun Huoneella vuorovaikutus ja kommunikaatiotaidot ovat keskiössä. Harrastaa voi myös yksilöohjauksessa.

Kaikki ryhmämme, ohjaajamme ja aikataulut näet nettisivuiltamme.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kohderyhmä

Ikä 6-35

Toiminnan muodot

Harrastukset ja harrastustoiminta

Kieli

Suomi

Alue

Uusimaa

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Harrastusryhmissä on käytössä kausimaksut. Katso ryhmäkohtaiset hinnat sekä yksilöohjausten ja kuntoutusten hinnat hinnastosta nettisivuiltamme.

Ilmoittautuminen on pakollista

Harrastusryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautumisohjeet löytyvät kunkin harrastusryhmän tiedoista. Osaan tapahtumista ei tarvitse ilmoittautua, katso ohjeet tapahtumailmoituksesta.

Ilmoittautumissähköpostiosoite

info@malary.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358458746746

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

info@malary.fi

WWW-osoite

www.malary.fi

Puhelinnumero

+358458746746

Toiminnan järjestäjä

Mahdollisuus lapselle ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua