• Harrastuksia erityislapsille ja -nuorille.
-21.5.2023

Harrastuksia erityislapsille ja -nuorille.

Organisaatio:Mahdollisuus lapselle ry

Monipuolista tuettua harrastustoimintaa lapsille ja nuorille, joilla on erityisiä tarpeita ja jotka hyötyvät pienessä ryhmässä harrastamisesta.

Meillä kokoontuu viikoittain yli 30 ryhmää Konalassa ja muualla Helsingissä. Kaikki ryhmämme ovat pienryhmiä ja tarkoitettu enemmän apua ja tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille. Toimintamme on jakautunut kolmeen Huoneeseen, eli ns. teemaan. Kunnon Huoneella liikutaan, Toiminnan Huoneella perehdytään arjen taitoihin ja yhdessä tekemiseen, Ilmaisun Huoneella vuorovaikutus ja kommunikaatiotaidot ovat keskiössä. Harrastamaan voi tulla myös yksilöohjaukseen. Kaikki ryhmämme, sekä aikautaukut näet nettisivuiltamme malary.fi.

Kohderyhmä

Ikä 6-35
Sukupuolella ei ole väliä

Toiminnan muodot

Harrastukset ja harrastustoiminta, Leirit, retket ja matkat, Ryhmät ja kerhot, Tilaisuudet, tapahtumat ja luennot

Alue

Uusimaa

Kieli

Suomi

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Käytössämme on kausimaksut. Lisätietoja ryhmäkohtaisista hinnoista malary.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on pakollista

Ota yhteyttä sinua kiinnostavan ryhmän tai Huoneen vastuuohjaajaan. Yhteydenotossa voit kertoa meille seuraavat asiat: Osallistujan ikä, nimi ja tuen tarve.toiminto, joka kiinnostaa.huoltajan tai yhteydenottajan puhelinnumero. Sovimme yhdessä ensimmäiseksi tutustumiskäynnin tiloihin. Tapaat ohjaajia ja tutustut tiloihimme rauhassa. Mietimme yhdessä, mikä olisi sinulle sopiva ryhmä. Meidän on tärkeä tietää, millaista tukea osallistuja tarvitsee. Sopivan ryhmän etsimiseen vaikuttavat toiveet, ikä ja taidot. Pyrimme löytämään kaikille kivan ryhmän, jossa olisi samanhenkisiä muita osallistujia. Ensimmäinen ryhmäkäynti ei ole sitova, vaan voit tulla kokeilemaan ja katsomaan miltä harrastus vaikuttaa.

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

info@malary.fi

Puhelinnumero

0456056165

WWW-osoite

www.malary.fi