• Nuorten aikuisten vertaisryhmä Teamsissä
-30.8.2024

Nuorten aikuisten vertaisryhmä Teamsissä

Poveri ry:n tavoite on tarjota vertaistukea, jakaa kokemuksia, vahvistaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä erilaisissa elämänhaasteissa ja -tilanteissa

Yhdistyksen tavoitteena on tarjota paikallisesti toiminnallista vertaistukea tai etäyhteydellä tarpeen ja erilaisien teemojen mukaisesti; esimerkiksi yksinäisyys, syrjäytymisen kokemus, elämänhallinnan haasteet, uupumus, työkyvyn tai -paikan menetys, pitkäaikainen sairastaminen, mielenterveyden- ja ihmissuhteiden haasteet.

Kohderyhmä

Ikä 18-29

Toiminnan muodot

Vertaistuki

Kieli

Suomi

Alue

Satakunta

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Yhdistys ei peri jäsenmaksua eikä osallistumismaksua.

Ilmoittautuminen on pakollista

Haluatko olla osa yhteisöä, joka tukee ja kuuntelee? Yhdistyksemme tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, saada tukea ja löytää uusia ystäviä.

Yhdistyksen toiseen etäryhmään otetaan jäseniä ja uusia ryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Keskustelut ovat vapaamuotoisia ja luottamuksellisia. Tapaaminen järjestetään Teamsissä keskiviikkoisin klo 16-17. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Jäsenyys on maksutonta ja liittyminen on helppoa whatsapp-/tekstiviestillä tai sähköpostitse: poveri.ry@gmail.com osoitteeseen ilmoittamalla seuraavat tiedot: koko nimesi, kotipaikkakuntasi ja sähköpostiosoitteesi. Tietoja ei luovuteta yhteisön ulkopuolelle ja noudatamme tietosuojalainsäädäntöä.

Lisätietoja yhdistyksestä löydät myös Facebookista

Ilmoittautumislinkki

poveri.ry@gmail.com

Ilmoittautumissähköpostiosoite

poveri.ry@gmail.com

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358417948002

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

poveri.ry@gmail.com

Puhelinnumero

+358417948002

Nämä voisivat kiinnostaa sinua