• Kesäleiri erityistä tukea tarvitseville nuorille
Kesäleiri lapsille ja nuorille
30.7.2024-2.8.2024

Kesäleiri erityistä tukea tarvitseville nuorille

Perinteisellä kesäleirillä teemme retkiä niin kaupunkiin kuin luontoon ja pidämme yhdessä hauskaa.Leiri on neljän päivän päiväleiri Helsingissä. Ohjelma alkaa klo 9.00 ja loppuu klo 15.00. Paikalle voit tulla kuitenkin jo klo 8.00 eteenpäin, ja paikalla voi olla kello 16.00 asti.

Loppukesän leirillä nautimme luonnosta ja tutustumme pääkaupunkiseudun monipuolisiin luontokohteisiin. Retkillä suuntaamme metsään, meren rannalle ja saaristoon.

Leiri on suunnattu vain erityistä tukea tarvitseville nuorille. Leirille mahtuu 5-10 osallistujaa. Leiriohjaajat ovat pääosin kuntoutusalan ammattilaisia.

Kohderyhmä

Ikä 14-17, Ikä 18-20

Toiminnan muodot

Leirit, retket ja matkat

Kieli

Suomi

Alue

Uusimaa

Onko toiminta maksullista?

Maksullinen

Leirin hinta on 230 euroa. Leirin hintaan kuuluvat bussiliput, sisäänpääsymaksut retkikohteisiin, ruokailut (lounas ja välipalat) ja tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen on pakollista

Ota yhteyttä sinua kiinnostavan ryhmän tai Huoneen vastuuohjaajaan. Yhteydenotossa voit kertoa meille seuraavat asiat: Osallistujan ikä, nimi ja tuen tarve.toiminto, joka kiinnostaa.huoltajan tai yhteydenottajan puhelinnumero. Sovimme yhdessä ensimmäiseksi tutustumiskäynnin tiloihin. Tapaat ohjaajia ja tutustut tiloihimme rauhassa. Mietimme yhdessä, mikä olisi sinulle sopiva ryhmä. Meidän on tärkeä tietää, millaista tukea osallistuja tarvitsee. Sopivan ryhmän etsimiseen vaikuttavat toiveet, ikä ja taidot. Pyrimme löytämään kaikille kivan ryhmän, jossa olisi samanhenkisiä muita osallistujia. Ensimmäinen ryhmäkäynti ei ole sitova, vaan voit tulla kokeilemaan ja katsomaan miltä harrastus vaikuttaa.

Lisätietoja

Sähköpostiosoite

info@malary.fi

WWW-osoite

www.malary.fi

Toiminnan järjestäjä

Mahdollisuus lapselle ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua