• Siilinjärven Perheentalon jalkautuva Perhekahvila Lapinlahti

Siilinjärven Perheentalon jalkautuva Perhekahvila Lapinlahti

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille.

Perhekahvila on auki klo 9-12. Perhekahvilassa sekä aikuiset että lapset saavat seuraa toisistaan ja voivat viettää aikaa yhdessä. Joukkoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapset läheiset aikuiset sekä perhepäivähoitajat. Ohjelmaan kuuluu vapaata ajanviettoa ja toisinaan ohjattua ohjelmaa esim. askartelua, yhteisleikkiä tai muuta teemallista ohjelmaa. Ohjelma ilmoitetaan Siilinjärven Perheentalon somekanavilla; facebook ja instagram. Tarjolla on kahvia/teetä ja välipalakeksiä. Halutessaan perhe voi ottaa mukaan myös omia eväitä.

Perhekahvilan ohjaajana toimii Perheentalon työntekijä. Ohjaaja viettää aikaa perheiden kanssa; juttelee aikuisten kanssa ja leikkii lasten kanssa, sekä huolehtii arjen sujuvuudesta.

Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa

Jalkautuvalla työllä Perheentalon toimintaa viedään Pohjois-Savon koilliselle hyvinvointialueelle. Toiminnalla mahdollistetaan koillisen alueen lasten ja perheiden yhtäläiset mahdollisuudet osallistua toimintaan ja viedään kohtaamispaikkatoimintaa perheiden luonnollisiin lähellä oleviin toimintaympäristöihin.

Toiminta saadaan aikaan hyvällä yhteistyöllä. Jalkautuva toiminta rahoitetaan Siilinjärven Perheentalon saamalla Pohjois-Savon hyvinvointialueen kumppanuusavustuksella. Toiminta tapahtuu yhteistyössä paikallisten toimijoiden (yhdistykset, seurakunta) kanssa täydentäen jo olemassa olevia lapsiperheiden palveluita.

Kohderyhmä

Ikä 0-1, Ikä 2-6, Ikä 18-29, Ikä 30-64

Toiminnan muodot

Kohtaamispaikka- ja olohuonetoiminta

Kieli

Suomi

Alue

Lapinlahti

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Nämä voisivat kiinnostaa sinua