• Kaikilla aisteilla -kurssi
Kirjavia orvokkeja

Kaikilla aisteilla -kurssi

Kohderyhmä: Aikuiset kuulonäkövammaiset ja kuurosokeat henkilöt.

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:

Opitaan hyödyntämään kokonaisvaltaisesti omia aisteja arjen eri toiminnoissa. Harjoitellaan mm. käsillä hahmottamista, maku- ja hajuaistin hyödyntämistä sekä apuvälineiden käyttämistä mm. liikkuessa.

Kohderyhmä

Ikä 18-29, Ikä 30-64, Ikä 65-99

Toiminnan muodot

Koulutus, tilaisuus ja kurssi

Kieli

Suomi

Alue

Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Onko toiminta maksullista?

Ilmainen

Kustannukset: Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Oman auton käytöstä korvaus on 0,33 €/km. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Ilmoittautuminen on pakollista

Lähetä hakemuksesi 16.4.2024 mennessä.

Ilmoittautumissähköpostiosoite

sanna.saamaki@kuurosokeat.fi

Ilmoittautumispuhelinnumero

+358444916495

Lisätietoja

Toiminnan järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry

Nämä voisivat kiinnostaa sinua